fbpx

Trainingsaanbod

Welkom bij onze Academy, Emotion with paint … is ons motto. Emotie in de zin van passie om met onze geweldige materialen te werken, maar ook de emotie die je hiermee doorgeeft aan jouw opdrachtgever. Laat iets achter wat je met de “standaard” verf absoluut niet kan bereiken. De mogelijkheden met onze decoratieve producten zijn oneindig. Dit proberen we je ook mee te geven in onze trainingen. Je leert stap voor stap gebruik te maken van de producten maar gebruik vooral ook je eigen creativiteit.

Onze trainingen zijn zo ingedeeld dat je met drie verschillende trainingen kennis heb gemaakt met 90% van ons assortiment, daarnaast zijn er specials gericht op een betaald type materiaal of eindafwerking.

We vragen geïnteresseerden zonder ervaring eerst te starten met de introductie training om vanuit daar te kijken wat de beste volgende stap zou kunnen zijn. Geïnteresseerde met ervaring kunnen zich ook inschrijven voor de andere trainingen. Ben je geen bekende van ons? Dan kan het zijn dat we contact met je opnemen om af te stemmen of de training waarvoor je heb ingeschreven past het kennisniveau. Daarnaast bieden we voor geïnteresseerde de mogelijkheid om kosteloos kennis te maken met ons assortiment, wij vragen voor de inschrijving € 100,00 excl. BTW waarvoor u in ruil een tegoedbon ontvangt ter waarde van het zelfde bedrag welke te besteden is op ons complete assortiment Spiver, MarmorinoTools, etc. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden hiervan op de pagina van het betreffende evenement.

Al onze trainingen zijn inclusief een goede lunch, een eigen gereedschap set passend bij de training en de gehele dag koffie, thee en/of frisdrank.

Nieuw! Informatie avonden / dagen

Naast onze trainingsaanbod kunt u zich op deze pagina ook inschrijven voor onze informatie dagen / avonden. Op een evenement als deze kunt bij ons terecht voor demonstraties en informatie betreft onze producten onder het genot van een hapje en een drankje. Kijkt bij het betreffende evenement voor de exacte invulling van deze dag/avond.  Staat er op het moment geen informatie dag / avond gepland geef dan via het contact formulier aan dat u geïnteresseerd bent zodat we u op de hoogte kunnen stellen zodra het volgende moment gepland is.

Wij wensen jullie heel veel plezier met het doornemen van ons trainingsaanbod en hopelijk mogen wij u verwelkomen in onze Academy om u vervolgens lid te laten worden van onze Spiver Family.

De tarieven zijn excl. BTW

Menu