• 036 – 41 00 450
  • info@davinci-design.nl
  • Dinsdag – Zaterdag 10:00 - 17:00

Stukadoor Almere

  • Home
  • /
  • Stukadoor Almere

Bent u op zoek naar een stukadoor in Almere? Dan bent u bij Da Vinci Design aan het juiste adres! DaVinci Design is in te schakelen voor Italiaans stucwerk & Italiaans design, stuc, beelden en ornamenten. Als stukadoor in Almere kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten wand-, vloer- en plafond afwerkingen. Wij verzorgen glad stucwerk en exclusief stucwerk voor zowel binnen als buiten voor een onderscheidende afwerking van uw wand, plafond of zelfs vloer. Dankzij onze stukadoor in Almere is het altijd wel uniek.

Onze stukadoor werkt met verschillende materialen en afwerking om het voor iedere ruimte toepasbaar te maken. Zo geeft bijvoorbeeld de natuursteen uitstraling veel warmte en authenticiteit. Deze uitstraling vinden bij passen bij zowel een moderne als klassieke interieur.

Naast dat u bij onze stukadoor in Almere terecht kunt het realiseren van uw project, bieden wij u ook de mogelijkheid om de materialen bij ons in te kopen. Dit zodat u zelf aan de slag kunt gaan met het stucwerk in uw woning.

De kosten van onze stukadoor in Almere zijn afhankelijk van uw wensen, zoals bijvoorbeeld het soort stuc. Onze stukadoor kan voor u een offerte opstellen aan de hand van uw wensen, zodat de kosten voor uw stucwerk inzichtelijk worden.

Wilt u een offerte opvragen? Of een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan even contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier op de website, maar ook door telefonisch contact op te nemen tijdens onze openingstijden. Ons telefoon nummer is: 036 – 41 00 450.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom:
Markerkant 1206.07
1314 AK Almere